آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد خدمت‌رسانی نقطه قوت نظام اسلامی است | نقش تحسین برانگیز هلال‌احمر در کنترل حادثه بندر شهید رجایی وزیر ارتباطات: سرعت ۵۰۰ مگابیت در ثانیهٔ اینترنت همراه فراگیر خواهد شد عراقچی به عمان سفر کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب طرح دوفوریتی فوق‌العاده خاص برای شهرداری‌ها و کارکنان اجرایی کشور + فیلم ادامه تنش قاهره و تل‌آویو بر سر غزه | مصر تعیین سفیر جدید برای تل‌آویو را به تعویق انداخت تشدید تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب مخالفت محمود عباس با مدیریت غزه توسط آمریکا وزیر خارجه: از هیچ کوششی جهت کاهش تنش میان کشور‌های همسایه دریغ نمی‌کنیم استقبال ترامپ از پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف قالیباف: باید برای اثبات کارایی و کارآمدی دین، در اداره جامعه بکوشیم آخرین اخبار از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت یک وساطت مشکوک فرمانده نیروی دریایی انگلیس به دلیل رسوایی جنسی استعفا کرد دیدار مقامات چین و آمریکا در ژنو پس از هفته‌ها تنش (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان استقبال کرد جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد!
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: ایران سرزمین کودتای مخملی نیست

  • کد خبر: ۱۴۹۷۳۴
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶
امیرعبداللهیان: ایران سرزمین کودتای مخملی نیست
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ملت ایران بار‌ها اثبات کرده است که ایران سرزمین کودتای مخملی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان امروز (جمعه) ۲۱ بهمن ماه و در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در توئیتر نوشت: در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، همه با هم برای اعلام همبستگی و جشن غرور و ‌افتخار ایران و ایرانی بپا خاسته‌ایم.

وی افزود: ملت ایران بارها اثبات کرده است که ایران سرزمین کودتای مخملی نیست.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در آستانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در پیامی ویدئویی ضمن تبریک فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب گفت: صمیمانه‌‌ترین تبریکات خودم را به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به یکایک ایرانیان عزیز در سراسر جهان تقدیم می‌کنم.

وی افزود: مایه خرسندی است شاهد پیشرفت‌های شگرف و بزرگ در حوز‌ه‌های علمی و فناوری، دفاعی، فنی و صنعتی، هوا ‌و فضا، پزشکی و سایر حوزه‌های متنوع بوده و هستیم. امروز جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از رشته‌های مهم علم، فناوری و های تک در اوج قله قرار دارد و آنجه حاصل شده با هدایت‌های مقام معظم رهبری و با تلاش شبانه‌روزی جوانان این مرز و بوم به دست آمده است.

وزیر خارجه یادآور شد: هر چند دشمنان ملت بزرگ ایران با ابزار تحریم تروریستی و پیگیری سیاست شکست خورده ایران هراسی تلاش بر ناامیدسازی و ناامید کردن جوانان این مرز و بوم دارند. هر چند دشمنان از همه از ابزارها برای جلوگیری از پیشرفت‌های متنوع ملت ایران استفاده کرده‌اند، اما بسیار خرسندیم که در تمامی حوزه‌ها که آنها استقلال سیاسی و‌ پیشرفت ایران را هدف قرار داده‌اند، ما بالاترین سطوح پیشرفت و توسعه را در جمهوری اسلامی ایران شاهدیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->